Hunt razočaran: Nema moje crne majmunske face na plakatu!

UFC 24.02.2012 09:00h Autor:

Mark Hunt vs. Ben Rothwell (Photo by Ester Lin - MMAFighting)

Možda nije jedna od najvećih UFC zvijezdi, no Mark Hunt je definitivno borac koji uživa božanski status u Japanu.

Borio se godinama u K-1 promociji, zatim je više nego uspješno prešao u Pride. Nakon lošeg perioda i nekoliko uzastopnih poraza, ovaj Samoanac je ipak našao svoje mjesto pod UFC suncem. Dva uzastopna slavlja protiv Tuchscherera i Rothwella donijela su mu dvoboj protiv Cheicka Konga u Saitama Super Areni.

“Vjerujem da sam jedan od najboljih boraca na planeti. Zašto uvijek moram objašnjavati svima razlog jer sam u UFC-u? Svaki put svi misle da je razlog onaj deal s Prideom. To nije istina. Ja sam talentiran. Dajte ljudi molim vas.”

“Borim se zaista dugo vremena i zaslužujem malo poštovanja. No, tako je kako je. Sada samo kažem da više nemam komentara kada me pitaju takve stvari. Najbolje je samo reći ‘no comment'”.

Samoanskog majstora stojke je zasmetalo zato što nije na službenom plakatu.

“Ne znam zašto se to dogodilo. Ne žalim se ili nešto slično. No, u trećem sam meču večeri, a na posteru nema moje male crne majmunske face. Mogao sam biti u kutu ili nešto tako.”

Što je Huntu cilj kada je u pitanju UFC?

“Naravno, dugoročni cilj je pojas. No, meni je trenutačni cilj zaraditi puno novaca. Svi mi moramo jesti. Motiv nije upitan. Ja se volim boriti, no ovo je posao. Borim se sve dok me plaćaju za to”, zaključuje legendarni “Mark Hantooo”.

Iako je borilačka 2012. tek startala, teško će bilo koja priredba nadmašiti spektakularan popis borbi kakav nudi UFC 144. Priredbu pogledajte uživo u noći sa subote na nedjelju, 26. veljače na Fight Channel PPV-u (MaxTv, kanal 25) u 04:00h iza ponoći. Snimka priredbe raspoloživa je čitavu nedjelju 26. veljače na istom kanalu.

Glavne borbe:

Champ Frankie Edgar vs. Ben Henderson

Ryan Bader vs. Quinton “Rampage” Jackson

Cheick Kongo vs. Mark Hunt

Yoshihiro Akiyama vs. Jake Shields

Tim Boetsch vs. Yushin Okami

Hatsu Hioki and Bart Palaszewski

Joe Lauzon vs. Anthony Pettis

Uvodne borbe:

Takanori Gomi vs. Eiji Mitsuoka

Vaughan Lee vs. Norifumi “Kid” Yamamoto

Steve Cantwell vs. Riki Fukuda

Chris Cariaso vs. Takeya Mizugaki

Issei Tamura vs. Tiequan Zhang

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI