Hunt prokomentirao mogućnost revanša s Fedorom i potvrdio: Sljedeća borba mi je posljednja u UFC-u, oprostiti se želim u Australiji!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.09.2018 14:28h Autor:

Mark Hunt

Sljedeća borba Marka Hunta bit će i njegova posljednja u UFC-u. Novozelanđanin ima još jednu borbu na ugovoru te se od promocije želi oprostiti na priredbi u Australiji.

Planove je potvrdio sinoć na press konferenciji u Moskvi gdje je u glavnoj borbi UFC Fight Nighta 136 poražen od Alekseja Olejnika. Majstor gušenja uspio je krajem prve runde “Super Samoanca” odvesti u parter i završiti ga gušenjem s leđa.

“Dosta sam se pripremao za borbu u parteru, ali uhvatio me u submission… Jednostavno me uhvatio na podu i osigurao gušenje. Tako to ide u ovom poslu. Borite se protiv najboljih na svijetu. Događa se.”

Nije tajna da Hunt zbog svoje tužbe s UFC-om ne planira ostati u promociji nakon što ispuni aktualni ugovor. Posljednju borbu koja mu je preostala na ugovoru želio bi odraditi 1. prosinca na UFC Fight Night 142 priredbi u australskom Adeleideu.

Volim raditi za UFC, ali imamo nekih problema. Imam još jednu borbu na ugovoru i pokušavam se ubaciti na priredbu u Adelaideu s Tai Tuivasom. Jedan posljednji hura za starca.”

Budući da će nakon što ispuni ugovor s UFC-om Hunt postati slobodan borac na tržištu novinare je zanimalo razmišlja li o potencijalnom revanšu s legendarnim Fedorom Emelianenkom pod krovom Bellator MMA promocije.

“Ostalo mi je još nekoliko borbi do kraja karijere. Borim se već jako dugo. Poštujem druge borce, osobito Fedora. On je sjajan borac, pobijedio me u Prideu. Naravno, želite taj revanš. Ali imam još jednu borbu ovdje u UFC-u i vidjet ćemo što će se dogoditi. Borim se već jako,  jako dugo. U kavezu i izvan njega.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI