Hunt prokomentirao Jonesa i Lesnara: Bila bi to borba dvije najveće varalice

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.08.2017 08:37h Autor:

Mark Hunt

Marku Huntu se nikako ne sviđa ideja borbe Jona Jonesa i Brocka Lesnara. Čak je otišao toliko daleko da ju je nazvao borbom dvije najveće varalice u MMA-u.

Hunt još uvijek nije prebolio situaciju s UFC 200 eventa, kada se borio protiv Lesnara. Prije borbe je govorio kako ga ne zanima hoće li Lesnar biti na dopingu, da ga svakako misli nokautirati. Hunt je na kraju poražen i to je prvobitno pošteno priznao, da bi nakon Lesnarovog doping pada doslovno poludio. Tražio je pola Brockovog honorara te je osim toga imao još podosta sličnih zahtjeva, a u međuvremenu je postao i veliki zagovaratelj borbe protiv dopinga. No, na način gdje to već postaje naporno i iritantno.

Dok MMA svijet priča o možebitnoj borbi Lesnara protiv Jona Jonesa, došao je vrijeme i za Huntov komentar, a on nije niti malo pozitivan. MMA legenda je izjavu dao za podcast bivšeg UFC borca Mikea Swicka.

“Pogledajte te jebače. Uzmimo Jona Jonesa kao primjer. Taj je tip najbolji, jedan od najboljih boraca svijeta, no on je varalica. Ništa drugačije od Brocka Lesnara, sve je to hrpa najobičnijih varalica i ništa više. I sada bi se dvije najveće varalice na svijetu trebali boriti? Ja sigurno ne bih trošio svoj novac da to gledam. Zašto bih? Na kraju će uvijek ostati varalice, kao i svi ostali. Do ovoga svega sam respektirao Jonesa, no on je moj respekt izgubio. Nema šanse da ću koristiti svoje dragocjeno vrijeme da bih to gledao”, izjavio je Hunt.

Ovakva slična izjava se zapravo mogla očekivati od UFC-ovog “borca protiv vjetrenjača”, kakav je Hunt postao. Zbog načina na koji to radi je upravo on izgubio respekt velikog broja fanova, koji su ga smatrali pravim ratnikom, da bi sada o njemu imali mišljenje kao o nekome tko se konstantno žali i kuka. Ne kažemo da nije u pravu, no to sada već radi na uistinu krivi način.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI