Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hunt prošao bez težih ozljeda! | Fight Site

Hunt prošao bez težih ozljeda!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.05.2015 09:40h Autor:

Mark Hunt

Stipe Miočić doslovno je pretukao Marka Hunta u četiri i pol runde meča u australskom Adelaideu. Miočić niti u jednom trenutku nije bio u opasnosti i uvjerljivo je slavio, a osim teških udaraca Hunt će pamtiiti i dane uoči samog meča.

Poznat je kako je Hunt uvijek na gornjoj granici kad je kilaža u pitanju, a tako je bilo i ovom prilikom te je na dana vaganja "Super Samoanac" imao 120.5 kg. HUnt je navodno u tri tjedna skinuo 20 kilograma, a kako je rekao njegov menadžer na dan vaganje je bio potpuno dehidriran i iscrpljen.

Iako ga je Miočić doslovno premlaćivao u tom meču, Huntov menadžer John McRae, je poručio kako je liječnički pregled nakon meča pokazao da Hunt nije zadobio teže ozljede i da je izgledao puno gore nego što se osjećao.

Ostaje pitanje kakva je sudbina Marka Hunta nakon ovog poraza. Kad se oporavi i vrati u oktogon bit će mu potrebna pobjeda jer treći poraz u nizu bitno bi utjecao na njegovu budućnost.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI