Hunt potpisao novi ugovor, postaje jedan od najbolje plaćenih novozelandskih sportaša

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.04.2016 15:48h Autor:

Mark Hunt

UFC, kao i fanovi najjače MMA promocije, su i više nego zadovoljni onime što u svojoj 42. godini pruža jedan od najpopularnijih svjetskih teškaša – Mark Hunt.

U jučerašnjem izdanju UFC Tonight emisije je javljeno kako je “Super Samoan” potpisao novi ugovor s UFC-om. Detalji tom prigodom nisu otkriveni, ali novozelandski mediji javljaju kako se radi o višemilijunskom ugovoru na šest borbi u idućih 30 mjeseci, prema kojem bi Hunt postao jedan od najbolje plaćenih novozelandskih sportaša.

“Nije stvar u novcu. Naravno da moram biti plaćen za svoj posao, ali glavni cilj mi je titula. Dana mi je poslao poruku i mi smo porazgovarali o svemu i na kraju pregovora sklopili dogovor. I dalje mislim kako zaslužujem borbu za pojas, a šest borbi će mi omogućiti da dođem do nje. Drago mi je što ću karijeru završiti u gornjem dijelu UFC-a”, izjavio je Hunt za Stuff portal.

Popularni teškaš je trenutno na nizu od dvije pobjede, od kojih je posljednju ostvario nokautiravši Franka Mira. Tenutno se nalazi na osmom mjestu ljestvice izazivača, a posljednji poraz ubilježio je u svibnju prošle godine kada se susreo sa Stipom Miočićem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI