Hunt poručuje Miočiću: Hvala ti Stipe, nadam se da ćemo se uskoro opet sresti

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.11.2015 19:08h Autor:

Ilustracija

Nakon dva teška poraza u nizu, Mark Hunt se slavljem nad Antonijom Silvom vratio na pobjedničke staze. Ponovni povratak starim navikama stigao je zahvaljujući promjenama koje su on i njegov tim uveli nakon borbe sa Stipom Miočićem koja se odvila u svibnju ove godine.

Poslije pobjede na Royom Nelsonom, Hunt je doživio dva teška poraza. Prvo je od njega bio bolji Fabricio Werdum u borbi koja je odredila privremenog prvaka u teškoj kategoriji, a zatim je primio i neviđene batine od Stipe Miočića u meču koji je obilježila totalna dominacija borca hrvatskog porijekla.

"Osjećam se dobro. Posljednji put se nisam osjećao dobro nakon susreta sa Stipom. On me je pošteno prebio. Tako se provedete kada se u oktogonu pojavite s 11 kilograma viška. Platio sam cijenu i jasno mi je gdje sam pogriješio te sam počeo raditi na ponovnom usponu. Otišao sam Mikeu Swicku u AKA tim na Tajlandu i promijenio razmišljanje o načinu prehrane. Vratio sam se jači te ću i dalje nastaviti raditi na tome. Hvala ti Stipe, nadam se da ćemo se uskoro opet sresti", izjavio je Hunt.

Huntova pobjeda nad Silvom samo je jedan u nizu revanša koje "Super Samoan" želi odraditi. Njegov je cilj zavšetak karijere pobjedničkim nizom nad najjačim borcima u teškoj kategoriji. Budući da je najavio kako se nada ponovnom odmjeravanju snaga s borcima poput Juniora Dos Santosa, Stipe Miočića i Fabricija Werduma, možemo zaključiti kako je Novozelanđanin pred sebe stavio prilično zahtjevan izazov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI