Hunt poludio: Dana, ćelavo smeće, uvijek si me mrzio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.10.2017 10:54h Autor:

Mark Hunt

Očekivano, Mark Hunt nije pozitivno doživio micanje s popisa borbi Fight Night priredbe u Sydneyju gdje se trebao suočiti s Poljakom Marcinom Tyburom.

UFC skinuo Hunta i gurnuo Werduma, razlog je bizaran!

“Super Samoanac” je, podsjećamo, u utorak maknut s “fight carda” radi mjera predostrožnosti, koje su posljedica njegovog nedavnog intervjua u kojem je izjavio “kako osjeća da će umrijeti boreći se”. UFC je odjednom osjetio potrebu zaštiti svog borca, a to nisu učinili recimo kada se borio protiv dopingiranog “ljudskog čudovišta” od 130 kila mišića – Brocka Lesnara.

Hunt je saznavši vijest svoj bijes odlučio podijeliti s fanovima na Instagramu. S nekoliko pogrdnih riječi je počastio svog šefa Danu Whitea…

“Dana White, ti smeće jedno, smrade. Zašto ste me vi smradovi maknuli iz ove borbe? Dobit ćete još jednu tužbu. Možeš me poljubiti u guzicu ćelavi kretenu. Papčino jedna, kukavico, vrati me u taj meč pušaču kurca”, napisao je Hunt Whiteu.

Nešto kasnije je ponovno odlučio posvetiti post na Instagramu ovoj temi. Tada je ustvrdio da su ga u spornom intervjuu u Players Voiceu krivo citirali, te su njegove izjave o gubitku sjećanja samo šala između njega i njegove supruge…

“Neki dan sam proveo sate i sate s doktorima koji su rekli da sam sposoban boriti se. U intervjuu koji sam odradio za Players Voice sam bio krivo citiran. Ne gutam riječi, a radi se o šali između mene i moje žene. Moja memorija nije sjajna, ali tko još pamti stvari. Većina ne želi pamtiti jer nema što”, napisao je Hunt u nešto pomirljivijem tonu.

U trećem obraanju UFC-u je napisao:

“Jako sam razočaran što su me povukli s ovog meča. Prošao sam sve testove kod liječnika prije dva dana. Potrošio sam 100 tisuća dolara na ovaj kamp. Istina je da su me povukli iz meča zbog tužbe koja se vodi protiv UFC-a. Intervju je izvađen iz konteksta te ovim putem želim uvjeriti sve svoje fanove da ne gutam riječi. Jedino kada sam pijan. Spreman sam i zdrav. Razumio bih da je UFC zatražio dodatne preglede radi moje sigurnosti, ali ovo je sranje. Jebi se Dana White, uvijek si me mrzio pseto jedno”, zaključuje Hunt.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI