Hunt: Overeem je hrpa govana, varao je prije našeg meča!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.06.2017 09:54h Autor:

Mark Hunt & Alistair Overeem

Jedan od najpopularnijih UFC-ovih boraca Mark Hunt će narednog vikenda u Aucklandu ukrstiti rukavice s kolegom nokauterom iz teške kategorije Derrickom Lewisom. S obzirom na dva poraza u nizu i razmjerice koje ima s UFC-om, ne bi bilo čudno da “Super Samoanac” u slučaju novog poraza objesi rukavice o klin. No, to nije bila tema razgovora s Arielom Helwanije u popularnoj emisiji “The MMA Hour”.

Najzanimljiviji dio je bio vezan za posljednji nastup u Octagonu kada ga je nokautirao Alistair Overeem. Hunt tvrdi da je Overeem varalica. I to na više nivoa.

“Uhvatio me s tim koljenom, događa se. Takve stvari se događaju u borbi. Napraviš grešku i izgubiš. I dalje ne razumijem zašto su mu dopustili da koristi infuziju. Ako imaš nekakva pravila, onda su to pravila za sve, a ne možeš ih primjenjivati kako ti paše, na dobrobit nekih boraca”, rekao je ljuti Hunt koji je tužio UFC radi situacije oko meča protiv Brocka Lesnara.

Podsjećamo, UFC je znao da Brock Lesnar neće proći doping test kada ga USADA testira na UFC-u 200. Ipak su mu dopustili nastup protiv Hunta svjesni da bi to mogao biti odlučujući jezičac na vagi kod prodaje čitave kompanije. Hunt sada traži odštetu jer se borio protiv dopingiranog sportaša. Niti situacija s Overeemom i infuzijom mu nije najbolje sjela…

“Nitko mi ništa nije rekao o tome. Ništa nisu niti planirali reći. Mislim da je ovo sve gomila sranja. Sve to je samo izmišljeno sranje, razumijete me? Ako postoje pravila, svi ih se trebamo držati”, dodaje “Super Samoanac”.

Overeem je, naime, tvrdio da je bolestan pa mu je USADA dopustila iznimku i dozvolila korištenje infuzije prije meča. Hunt vjeruje da se radilo o prevari.

“Ne vjerujem da je bio bolestan. Rekao sam mu da mora očvrsnuti. Jebote. Daj se sredi. Meni nije izgledao bolesno kada je stigao na meč. Izgledao je prilično hidratizirano. Ne vjerujem da je uopće bio bolestan. On je to sve izmislio, a oni su mu rekli: dobro je, možeš uzeti infuziju. Dali su mu malu prednost. Ovo je gomila sranja. Tako ću i ja reći sljedeći put: ‘bolestan sam’ Sraaaaaaaaaaanje”, objašnjava Hunt i dodaje:

“Obično je poraz teško progutati, no na koncu uspiješ. Prije ili kasnije. Tako je kako je. On se izvukao s varanjem i to je to. Uspio je varati i pobijediti. Dobro za njega. Dali su mu pomoć, pomogli su mu da vara. Jebi ga, za mene si i dalje varalica.”

“Poraz je poraz. Ustaneš se i ideš ponovno. Obrišeš prašinu s lica i kreneš dalje neovisno o posljedicama. Tako ja gledam na stvari. Nije lako. Kao što sam rekao, Overeem će uvijek biti varalica. I neki drugi borci će uvijek biti majmuni na steroidima. To je moj stav o njima. Dobro je, ako se izvuku bez posljedicama. To je na koncu jedino bitno kompa.”

I na koncu jedna rečenica o Derricku Lewisu:

“Prozvao me preko medija, a meni je OK boriti se protiv njega. On nije varalica, tako da je to OK.”

Hu

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI