Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hunt odgovarao na Whiteovo otvoreno pismo pa izgubio živce pred kraj intervjua (VIDEO) | Fight Site

Hunt odgovarao na Whiteovo otvoreno pismo pa izgubio živce pred kraj intervjua (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.11.2017 08:35h Autor:

Mark Hunt i Dana White (Ilustracija, Instagram)

Mark Hunt nastavio je preko medija voditi raspravu s UFC-om te se u posljednjem obraćanju osvrnuo na otvoreno pismo koje je australskim medijima poslao predsjednik promocije Dana White.

Podsjetimo, Hunt se 19. studenog trebao boriti u Sydneyju protiv Marcina Tybure, no njegovo je mjesto preuzeo bivši prvak Fabricio Werdum. Iz UFC-a je tada stiglo objašnjenje da su se na taj potez odlučili zbog brige za zdravlje borca koji je u jednom od svojih posljednjih intervjua opisivao ozbiljne simptome poput gutanja riječi, zaboravljanja nekih nedavnih događaja, ali i tvrdnji kako mu je tijelo uništeno.

Hunt, naravno, nikada nije prihvatio to objašnjenje te je tvrdio da su izjave izvučene iz konteksta. U naletu bijesa je čak i brutalno izvrijeđao predsjednika UFC-a na čije se posljednje obraćanje osvrnuo ipak u nešto malo blažem tonu.

“Čim točno odredimo gdje je problem, bit ćemo ga u stanju popraviti. Voljan sam proći kroz više testova. Recite mi što trebam napraviti. Oni ne govore gdje je točno problem kod mene, odnosno zašto su me maknuli”, izjavio je Hunt gostujući u The MMA Houru.

White je u svom pismu naveo da je “Super Samoan” odbio posjet lasvegaškom Lou Ruvo centru za proučavanje mozga, no Hunt tvrdi da je on tražio dozvolu da testiranje obavi u Sydneyju na što je UFC navodno i pristao.

“Prošao sam testiranje u Australiji i oni su me unatoč tome uklonili s popisa borbi. Nisu se oslanjali na nalaze koje su dobili od doktora. Unatoč svemu su me maknuli. Zašto bih morao ići skroz do Las Vegasa? Zašto?”

Hunt vjeruje kako je sve ovo osveta UFC-a zbog njegove tužbe protiv kompanije, no White je ustvrdio da to nije istina i pritom izjavio da su mu za dvije borbe nakon tužbe isplatili 1.645 milijuna dolara.

“Mislim da je ta brojka prilično točna, ali to je novac koji sam zaradio. Borci iz vrha bi trebali zarađivati i više. Niste mi vi ništa platili, to je novac koji sam pošteno zaradio.”

Jedan od najpopularnijih teškaša današnjice više ni sam nije siguran kakva je njegova sudbina u UFC-u, ali zna da su mu po ugovoru ostale još tri borbe.

“Isplatite me ili mi osigurajte još tri borbe. U redu je ako žele da učinim neke stvari kako bih se ponovno natjecao. Učinit ću to. Trebam odraditi te tri borbe i nastaviti dalje. Još uvijek čekam kako bih vidio što žele od mene pa da ispravimo ovo.”

Neizbježna tema opet su bile varalice koje se Hunt nikad ne ustručava kritizirati. Spomenuo ih je i ovoga puta te se osjetno uzrujao.

“Na kraju dana ja sam samo htio nastupati pod istim uvjetima u natjecanju na najvišem nivou. Ali bio sam protiv svih tih varalica i vi ste to dozvolili. Pokušali su prikriti to sranje. Ja govorim istinu i to je najvažnije, a ovi klaunovi to ne vole. No ja ću raditi što god poželim. Želite istinu? Vi ne možete podnijeti jebenu istinu”, zaključio je nervozno Hunt.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI