Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hunt: Noćas ću Stipi otkinuti usne s glave! | Fight Site

Hunt: Noćas ću Stipi otkinuti usne s glave!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.05.2015 09:36h Autor:

Mark Hunt i Stipe Miočić

Toliko puta je već ponovio da će nokautirati Miočića, da više nije zanimljivo. Naravno govorimo o Marku Huntu koji je uvjeren da će noćas Miočić završiti na podu pa je to još jednom ponovio u izjavi za Submission Radio. No, ovaj put je dodao umjetnički dodir te je ustvrdio da će američko-hrvatskom borcu "otkinuti usne s glave". Nitko ga ne bi ozbiljno shvatio da Stefanu Struveu nije doslovno prepolovio čeljust na pola samo jednim udarcem. Ipak, naš "Vatrogasac" je neka druga zvijerka…

"Zabavit ćemo fanove kao što to uvijek činimo i napravit ćemo sjajan show. Svakom će se isplatiti to što je kupio kartu. Nitko od nas dvojice neće bježati od udaraca. Znate?", izjavio je Hunt i dodao:

"On je došao se boriti, ali sam i ja. Ja se uvijek dođem potući neovisno o posljedicama. Želim pobijediti, otkinut ću mu usne s glave."

Hunt je spreman i za scenarij da meč završi na podu…

"Mogu i tamo pobijediti. Ovisi gdje će borba otići ili gdje je on želi odvesti. Ako završimo na podu, onda znate da ću tražiti neki zahvat ili ću ga samo pokušati nokautirati. Uvijek pokušavam nokautirati svoje protivnike. To mi je forca", objašnjava bivši K-1 WGP šampion.

Novozelanđanin je zadovoljan kako je prošao trening kamp, no bilo je i posljedica na koje nije računao…

"Nabacio sam previše mišićne mase pa zato sada imam problema sa skidanjem kilograma. No, osjećam se vrlo dobro. Ne izgledam dobro, ali se tako osjećam."

Unatoč 41. godini na leđima, Hunt tvrdi da je najbolji na svijetu…

"Naravno da se osjećam kao najbolji borac na svijetu. Stariji sam od ovih momaka, imam već 41. godinu, no osjećam kao da se samo poboljšavam. Dok god se budem ovako osjećao i dok god mogu pobijediti neke od najboljih boraca svijeta, ne vidim se da gubim mečeve. Povući ću se ili zbog ozljede ili ako mi UFC kaže da tu za mene više mjesta nema. To su dvije opcije", zaključio je "Super Samoanac".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI