Hunt još nije prihvatio borbu s Overeemom: Bez klauzule o dopingu neću potpisati ugovor

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2016 18:56h Autor:

Mark Hunt

Iako je danas posvuda najavljeno kako je dogovorena borba između Alistaira Overeema i Marka Hunta, ugovor još uvijek nije potpisan s Huntove strane. Samoanac traži ranije spomenutu klauzulu u ugovor za borbu.

Naime, Hunt je već nakon pada Brocka Lesnara na doping testu tražio njegov honorar, prvobitno pola njega, a nakon toga i cijeli. UFC mu to nije osigurao, a on se odbijao boriti sve dok mu se službeno vodi poraz od Lesnara. Nakon što je ta borba poništena, Hunt se opet stavio na raspolaganje te je danas objavljeno kako će se boriti protiv Alistaira Overeema, no to još uvijek nije službeno potvrđeno.

“Ranije su mi ponudili borbu protiv Juniora Dos Santosa u Kanadi, a ja sam zatražio da u ugovor stave klauzulu po kojoj će mi pripasti sav protivnikov honorar, ukoliko on padne na doping testu. Oni su to odbili. Iste zahtjeve imam za borbu protiv Overeema. Spreman sam prihvatiti tu borbu, no pod mojim uvjetima, ništa neću potpisati dok se u ugovoru ne nađe zatražena klauzula”, rekao je Hunt.

Vidjet ćemo kako će UFC reagirati na ovo, no ukoliko prihvate Huntove uvjete, to bi moglo rezultirati potraživanjem istoga od strane svih boraca. Naravno, to uopće ne bi bio loš potez, no UFC vjerojatno ima svoje razloge zašto to ne želi dozvoliti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI