Hunt: Ne mogu vam opisati koliko sam nabrijan na meč protiv Dos Santosa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.03.2013 10:04h Autor:

Mark Hunt

UFC 160 donijet će nam fantastičan okršaj Juniora dos Santosa i Marka Hunta u sunaslovnom meču večeri, a to je borba koja već sada privlači ogromnu pozornost.

Meč je još prilično daleko, puna dva i pol mjeseca ostala su ima da se pripreme najbolje što mogu za meč koji bi mogao obojici dugoročno usmjeriti karijeru, ili prema prilici za titulu prvaka ili odlazak u osrednjost UFC-ove teške kategorije.

Hunt je odmah nakon sjajne pobjede nad Stefanom Struveom otkrio da želi što prije natrag u oktogon i meč protiv što jačeg protivnika. Malo lobiranja na Twitteru i želja mu se ostvarila, a čini se da je iskusni Novozelanđanin već sada prilično nabrijan.

"Sretan sam što se sve riješilo na najbolji način, ovo je odlična prilika u mojoj karijeri. Nikad nisam odbio ponudu za meč, pa tako ni u ovom slučaju. Dobre prilike ne pojavljuju se često i treba ih zgrabiti kada dođu. Vidite sada da sam govorio istinu kad sam tvrdio da nisam odbio borbu s Dos Santosom. Meč bih odbio samo da sam ozbiljnije ozlijeđen", rekao je Hunt.

"Dos Santos je baš kao i ja udarač, sve donedavno bio je najbolji na svijetu, a upravo takvim smatram i ja sebe. Obojica smo pravi udarači i ne mogu vam opisati koliko sam nabrijan na taj meč. Vjerujem da mogu pobijediti bilo koga na svijetu", dodao je samouvjereni Mark.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI