Hunt: Ne gledam na ovo kao na borbu za naslov

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.10.2014 22:02h Autor:

Mark Hunt (photo:Twitter)

Mark Hunt je iznenada dobio priliku postati UFC-ov prvak. Istina, privremeni, no i on nosi pojas. No, Hunt to ne smatra borbom za naslov prvaka, za njega je to borba za prvog izazivača, koji će se onda sastati s Cainom Velasquezom.

Kako je došlo do poziva za nastup u borbi karijere, Mark Hunt je objasnio u kratkom razgovoru za UFC. Rekao je: "Vozio sam djecu u školu kad su me nazvali Dana i Lorenzo i pitali me želim li se boriti za svjetsku titulu. Odgovor je bio naravno."

Borba dolazi vrlo brzo, posebno za jednog teškaša. "Istina, prošlo je samo mjeseca dana otkad sam se borio s Royem Nelsonom, no ionako sam želio svoje mjesto na eventu u Sidneyu i bio bih spreman za to. Kad nisam uspio dobiti tu priliku, mislio sam da se neću boriti, pa sam se opustio, no bit ću spreman. Kao što sam rekao, jedini mi je izazov skinuti kilograme koji su se nakupili", dodao je.

Ipak, on je smatra ovo borbom za svjetski naslov: "Naravno da želim biti svjetski prvak, no na ovu borbu ne gledam kao na takvu. Na ovu borbu gledam kao na borbu za prvog izazivača. Zahvaljujem se na podršci i prilici te idem ostvariti to mjesto prvog izazivača."

UFC 180 je na rasporedu 15. studenog u Mexico Cityu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI