Hunt: Ne želim revanš protiv "Big Foota"!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2013 09:10h Autor:

Hunt i Silva

Već smo pisali o revanš dvoboju između Marka Hunta i Antonija "Big Foot" Silve koji zazivaju MMA fanovi, no koji se neće dogoditi. Problem je ozljeda "Super Samoanca" koji zbog loma šake na dva mijesta mora uzeti dužu pauzu.

No, neovisno o tome, čini se kako Hunt nije previše oduševljen idejom o novom krvavom ratu s ogromnim Brazilcem.

"Bilo je prilično izjednačeno i ne smeta mi što je završilo kao neodlučen susret. Nakon svega smo izašli iz kaveza pred svoje obitelji u gotovo jednom komadu. Moglo je otići na obje strane. Ima dobrih argumenata koji bi išli na moju stranu, a ista je stvar ako želite dokazati da je Silva bio bolji. Ali koga zapravo briga? Bila je prilično dobra borba", objasnio je "Super Samoanac".

Zašto Hunt ne želi revanš?

"Iskreno? Zato što vrlo vjerojatno taj meč ne bi bio tako dobar kao ovaj. Završio bi puno brže, pa prema mom mišljenju to i nije neka ideja. Zašto pokvariti nešto dobro?"

"Ja uvijek smatram da sam na kraju dana najbolji MMA borac na planetu. Da tako ne mislim, ne bih se niti borio. Možda me neki smatraju glupim kada tako kažem, no to su moje misli i moja razmišljanja. Želim se natjecati i to je razlog zbog kojeg sam tu. Briga me što drugi misle", zaključio je jedan od najboljih MMA teškaša svijeta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI