Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hunt napravio Grand Canyon na Struveovoj čeljusti (FOTO) | Fight Site

Hunt napravio Grand Canyon na Struveovoj čeljusti (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2013 09:16h Autor:

Stefan Struve

Stefan Struve pretrpio je zaista težak poraz u Japanu tijekom vikenda iza nas, Mark Hunt ga je pomalo neočekivano uspio srediti brutalnim nokautom, a o koliko se opakom udarcu radi svjedoči i ova snimka koja je napravljena u bolnici u Saitami.

Na njoj se jasno vidi veliko puknuće Struveove čeljusti, pa su nam sad definitivno puno jasnija Stefanova zapomaganja nakon borbe upućena Dani Whiteu da mu nekako nabavi morfij, jer ga u tamošnjoj bolnici nisu imali, a nije dobio ni neke druge tablete protiv boli.

"Hvala svima na podršci. Ja sam htio nastaviti meč, ali ipak nisam mogao jer mi je vilica bila razbijena. 45 minuta sam već u bolnici bez ikakvih lijekova za ublažavanje bolova, molim nekoga da me uguši. Vilica me boli za poludjeti. Dana White, molim te nabavi mi morfij, ova jebena bolnica toga nema", pisao je Struve na svom Twitter profilu nakon borbe.

Netko se čak našalio s objavljenom slikom te na nju dodao natpis Grand Canyon za mjesto gdje je došlo do puknuća čeljusti. Nadamo se da će se Stefan ipak što brže oporaviti, pohvalno je njegova srčanost zbog koje je htio nastaviti meč, iako je u konačnici shvatio da to ipak nije u stanju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI