Hunt: Najveći izazov bit će skinuti 17 kilograma viška

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.10.2014 20:44h Autor:

Mark Hunt

Mark Hunt je odlučio prihvatiti nastup protiv Fabricia Werduma samo 24 dana prije održavanja borbe. No, to mu ne predstavlja problem, kaže da razmišlja jedino o tome kako se riješiti 17 kilograma viška, koje trenutno ima.

Velika prilika čeka Marka Hunta, borca čiji je MMA skor bio 5-7 te je imao niz od šest poraza u MMA borbama. Za 24 dana imat će priliku postati privremeni svjetski prvak u UFC-ovoj teškoj kategoriji. No, Hunt je poznat kao flegmatična osoba, a to je dokazao svojom izjavom koliko je uzbuđen ovo ove borbe.

"Nisam zabrinut za sebe niti za svoj nastup, vjerujem kako će to sve biti u redu. Jedino mi izazov predstavlja kako ću skinuti višak kilograma, budući da sam trenutno na 137", rekao je Super Samoan.

Granica UFC-ove teške kategorije je 120 kilograma, a Hunt za riješiti se njih ima 23 dana. Za svoju posljednju borbu, protiv Roya Nelsona, u posljednjih je 24 sata prije vaganja skinuo sedam kilograma, tako da je pokazao da ipak zna i može. Vidjet ćemo kako će to izgledati sada. 

A o karakteru samog Hunta dovoljno govori njegov postupak nakon što je saznao za borbu. Obratio se fanovima iz automobila, dok je vozio djecu na nogometni trening. Čak niti ovakve prilike nisu Hunta odvele automatski u dvoranu nego se je držao prije dogovorenog rasporeda. Tko ga ne bi volio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI