Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hunt: Još sam dvije godine u oktogonu, a onda se više ne vraćam! | Fight Site

Hunt: Još sam dvije godine u oktogonu, a onda se više ne vraćam!

UFC 29.04.2015 11:02h Autor:

Mark Hunt

Stipe Miočić i Marka Hunt će se u noći sa subote na nedjelju 10. travnja boriti u Adelaideu, a uoči tog meča Hunt je u jednom razgovoru govorio o iznenadnoj smrti brata koji je patio od depresije.

Mark Hunt već je 25 godina u svijetu borilačkih sportova te je obilježio cijeli jedan period kick-boks i MMA svijeta. Još 2001. bio je K-1 prvak, a borio se za naslov najboljeg u PRIDE-u i UFC-u. Ovaj 41-godišnji Super Samoanac tijekom karijere je prošao gotovo sve, a u privatnom je životu prošao kroz teške trenutke. Jedan od njih je iznenadna smrt brata Johna koji je bio tri godine stariji od njega. Hunt će reći da mu je brat imao psihičkih problema.

"Depresija je ubojica. Napravio sam pogrešku što nikad nisam pokušao doprijeti do svog brata, ali to je život. Svi ćemo jednom umrijeti, ali sve je to tužno."

Tijekom prošle godine dva se puta vidio s bratom. Prvom su prilikom igrali pikado i pili pivo, a kad ga je drugi put vidio bio je sasvim druga osoba i iznenada je umro u prosincu prošle godine.

"Depresija je opasna. Izgledao mi je kao stranac. Bio sam tužan zbog svog brata. Bio je drukčiji od mene. Studirao je dok sam ja jurio okolo. Platio mi je kartu za prvi put u Australiju i to mi je promijenilo život. Zahvalan sam mu za sve što je učinio za mene i za sve što imam."

Tijekom karijere je imao razočaravajućih poraza zbog kojih je i sam bio potišten te je zapadao u depresiju i nije želio o tome razgovarati.

"Teško je jer kad se zatvorite u tišinu ljudi vam ne mogu čitati misli i pomoći. To me je supruga naučila. Rekla mi je da moram o tome razgovarati i to sam počeo raditi. Oni koji se nalaze u takvom stanju i ovo čitaju moraju potražiti pomoć."

Danas planira u oktogonu provesti još dvije godine u kojima će potražiti priliku da se domogne naslova prvaka.

"Možda je nekome dvije godine malo, ali za mene koji sam dugo u ovome to je dugačak period. Nakon toga me više nećete vidjeti natrag."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI