Hunt želi nastupiti na australskom Fight Nightu u studenom

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.09.2014 18:25h Autor:

Mark Hunt

Nakon pobjede protiv Roya Nelsona, Mark Hunt nema namjeru odmarati. Zatražio je borbu na Fight Nightu 55, koji se održava u studenom u Sidneyu.

Između borbi protiv Bigfoota Silve i Roya Nelsona prošlo je devet mjeseci, a Mark Hunt ovog puta nema namjeru toliko dugo čekati svoj novi nastup. Već ima viziju gdje i kada bi volio nastupiti.

"Želim napredovati u rankingu i želim doći do borbe za naslov prvaka. No, prije svega želim ostati aktivan", rekao je Hunt, koji je ove godine napunio 40 godina. Još je dodao: "Želim se boriti s nekim iz Top 10, jer borba s nekim izvan me ne bi mogla podići bliže titulu. No, postoji slučaj i kad bih se borio s nekim izvan Top 10 i to ako bi ta borba bila u Sidneyu."

UFC u Sidney dolazi 8. studenog, s Fight Nightom 55 kojeg predvode Luke Rockhold i Michael Bisping, a card je već pun s gotovo svim najpoznatijim borilačkim imenima koja dolaze iz Oceanije. Može se reći da nedostaju tek Mark Hunt i James Te Huna. 

Hunt je već jednom nastupio u Sidneyu, u okviru UFC-a, a to je bila u veljači 2011. godine. Tad je nastupio u borbi koja mu je trebala biti posljednja u UFC-u, a možda i u karijeri, no nakon što je nokautirao Chrisa Tuchscherera, UFC mu je ponudio novi ugovor, kojeg je oplodio tako da je postao jedna od najvećih teškaških zvijezda organizacije.

Što se tiče potencijalnih protivnika za Hunta, tu je situacija malo teža. Borci iz vrha imaju već dogovorene borbe ili su ozlijeđeni, a među slobodnim borcima se ističu Shawn Jordan, Derrick Lewis te Antonio Carlos Junior, no pobjednik brazilskog Ultimate Fightera je već najavio spuštanje u polutešku kategorije, a tu je i legendarni Frank Mir. Čeka se odgovor UFC-a na ovaj Huntov zahtjev.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI