Hughes se obratio javnosti radi zabrane pristupa supruzi i djeci: “Pokušavam biti normalan, ali imam oštećenje mozga”

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.02.2019 14:47h Autor:

Screenshot

Borilačke fanove je ovih dana potresla priča o obiteljskom nasilju bivšeg prvaka i UFC legende Matta Hughesa. On je, naime, dobio zabranu prilaska svojoj supruzi i djeci nakon nekoliko zabilježenih slučajeva obiteljskog nasilja. Isti zahtjev podnio je i Mattov brat blizanac, Mark.

Prvi primjer nasilnog ponašanja zabilježen je u prosincu 2017. godine, kad je gušio suprugu Audru u tušu, nakon što mu ona nije htjela reći gdje su ključevi kamioneta. Naime, bojala se za njegovu sigurnost za volanom toliko kratko nakon nesreće. Idući slučaj dogodio se u srpnju prošle godine, kad je Hughes ponovno napao Audru prijeteći da će je upucati, ovog puta jer mu oduzela mobilni telefon, uz tvrdnje da je slao poruke drugoj ženi. Posljednji slučaj, onaj je zbog kojeg je zahtjev i podnesen. Naime, Hughes je 12. prosinca udario Audru u prisustvu djece i njenog poočima. Zahtjev je podnesen dan kasnije, a danas je odobren. Što se tiče brata Marka, on je podnio zahtjev radi toga što je Matt fizički nasrnuo na njegovog 15-godišnjeg sina.

Matt Hughes dobio zabranu prilaska supruzi zbog nasilja u obitelji

U četvrtak se prvi put o ovim optužbama oglasio i sam Hughes koji je 2017. godine jedva preživio prometnu nesreću. Donosimo vam priopćenje gotovo u cijelosti, koje se može pročitati na njegovom službenom Instagramu.

“Od prometne nesreće s vlakom u lipnju 2017. godine moj život se zauvijek promijenio. Neki dani su bili potpuni pakao. Tu su izazovi, tu su svakodnevne bitke koje su veće nego ikakvi testovi koje sam doživio u kavezu. Nisam ista osoba kao prije nesreće. Iako se svaki dan trudim biti normalan koliko god netko s ozljedom mozga to može biti”, započeo je svoje potresno obraćanje javnosti član UFC-ove Kuće slavnih.

“Nažalost, moj brak nije bio savršen niti prije nesreće, ali NIKADA, baš NIKADA ne bih fizički nanosio bol osobama do kojih mi je najviše stalo. Shvaćam što čine, pokušavaju mi nanesti bol i prikazati me monstrumom s ovim lažnim optužbama. Žele me se riješiti iz svojih života zauvijek, kako bi se mogli vratiti svom normalnom životu. Osjećam se očajno jer je moja nesreća preokrenula naopačke sve te živote”, nastavio je bivši UFC prvak da bi u konačnici zaključio:

“Ako je ova nesreća bila dobra za nešto, to je da mi pokaže tko su mi istinski prijatelji. Oni koji me nikada neće napustiti. Čak i kada sam na dnu. Hvala vam. Hvala vam iz dubine srca. Ne znam gdje bih bio bez vas. Trebaju mi vaše molitve, molite se i dalje za mene.”

Since my train accident in June of 2017, my life has been changed forever. Some days have been absolute hell. The challenges and battles that I have faced have been far greater than anything I ever took on in a cage. I am not the same person since my accident, even though, everyday I continue to try to be as normal as someone with a brain injury can be. I understand that it is not fun to teach a grown man to learn to do everything all over again. I understand that I am a burden to those around me. I understand that I am an inconvenience to my family. Unfortunately, my marriage was not perfect long before the accident, but NEVER, NEVER, NEVER would I, or have I, physically hurt those who I care about most. I do not resent those who are trying to hurt me and paint me out to be a monster through these false accusations. I understand now that they are just doing what they need to do in order to rid me of their lives forever so theirs can return to normalcy. I feel awful that my accident turned their world upside-down also. To those of you who have helped me, supported me, cared for me, and prayed for me- I truly cannot thank you enough. To my supporters who defended me and never believed these untrue, disgraceful reports for a second- thank you. If there is one silver lining that this accident has revealed, it is the ability to see who my true friends are. To know who are faithful and have never given up on me even when I am at my lowest. Thank you. Thank you from the bottom of my heart. I do not know where I would be without you. Please keep the prayers coming. God knows I need them.

A post shared by Matt Hughes (@matthughes9x) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI