Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hughes i Serra si dogovaraju meč na Twitteru | Fight Site

Hughes i Serra si dogovaraju meč na Twitteru

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.02.2014 10:40h Autor:

Matt Serra

Matt Hughes i Matt Serra dvojica su UFC-ovih veterana i nekadašnji prvaci u velter kategoriji. Obilježili su jedan dio povijesti UFC-a, borili su se  međusobno 2009., a danas kad su u mirovini počeli su dogovarati novu borbu preko Twittera.

Sve je počelo kad je jedan UFC fan preko Twittera predložio da budu dio demonstracije na UFC Fan Expo. Serra je odgovori da je spreman ne samo na prijateljsku demonstraciju već i pravu borbu. Na Hughesov se odgovor nije dugo čekalo, ali je sugerirao Serri da prvo mora skinuti par kila. Na kraju su zaključili da bi o svemu trebao odlučiti Dana White.

Jesu li se samo dobro međusobno zabavili ili su spremni ponovo ući u kavez? U svakom slučaju zagolicali su maštu mnogih UFC fanova.

Hughes je bio UFC-ov prvak od 2001. do 2007. Iako je izgubio naslov od Georges St-Pierrea nakon toga je došao do tri pobjede u nizu, a među njima je i ona protiv Serre. Matt Serra je do naslova došao protiv GSP-a, ali i protiv njega ga je i izgubio što mu je bilo najveće razočaranje u karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI