Hughes: GSP-u je bolje da se ne vraća u UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.07.2014 09:09h Autor:

Matt Hughes

Georges St-Pierre bez ikakve dvojbe spada među najuspješnije borce svih vremena u UFC-u, ali nakon posljednjeg nastupa u studenom 2013. godine kad je podijeljenom sudačkom odlukom pobijedio Johnyja Hendricksa i tako obranio titulu prvaka u velter kategoriji odlučio je uzeti pauzu.

Točni razlozi zbog kojih je odlučio barem na određeno vrijeme prekinuti s borbama ni dan danas nisu poznati javnosti i njegovim brojnim fanovima, a nije poznato ni hoće li se ikad vratiti u oktogon.

U tu se priču uključio se Matt Hughes, koji je jedan od rijetkih boraca koji se može pohvaliti da je član UFC-ove Kuće slavnih od 2010. godine, a on je također bio prvak u velter kategoriji.

"Kad bih ja bio na GSP-ovom mjestu znam što bih odlučio. Ako bih mu morao javno dati savjet, rekao bih mu da izađe iz svega, da se ne vraća u UFC. On mi je drag, uvijek pobjeđuje na svoj način, ali u zadnjim mečevima je dosta i stradao. Zaradio je mnogo novca, tako da bi mu najpametnija odluka bila ostati u mirovini", savjetovao mu je Hughes.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI