Hrvatski Australac Perosh protiv “Zmije” Diabatea među glavnim borbama UFC-a 138!

UFC 02.11.2011 10:21h Autor:

Anthony Perosh

Australac hrvatskih korijena, Anthony Perosh, preko noći se “popeo” na popis glavnih borbi UFC-a 138 koji se narednog vikenda održava u engleskom Birminghamu.

S obzirom na ozljedu Paula Taylora i otkaz dvoboja protiv Anthonyja Njokuanija, čelnici američke promocije odlučili su meč Perosh vs. Cyrille Diabate pomaknuti u PPV program.

Ovo je velika prilika za dokazivanje majstoru borbe u parteru kojeg u akciji nismo vidjeli još od dvoboja protiv Mirka Filipovića na počeku 2010. Perosh je trebao nastupiti ovog proljeća na priredbi u Kanadi protiv Krysztofa Soszynskog, no nije prošao liječnički pregled zbog ozljede oka. Tada ga je trebao zamijeniti Igor Pokrajac, no i Poki se u međuvremenu ozlijedio pa je mjesto na koncu popunio Mike Massenzio.

Ovo je Peroshu peti nastup u američkoj promociji. Nakon poraza od Monsona, Wellischa i Cro Copa, Australac hrvatskih korijena je u posljednjem dvoboju svladao Toma Blackledgea prisilivši ga na predaju RNC gušenjem u prvoj rundi. Peroshev trenutačno score se zaustavio na 11 pobjeda i šest poraza. Trenutačno mu je 39 godina.

Francuz Diabate, s druge strane, je u karijeri ubilježio 17 pobjeda i 7 poraza. Score u UFC-u mu je 2:1.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI