Hrvatska video najava Lesnar vs. Overeem!

UFC 22.12.2011 13:19h Autor:

UFC 141

191 cm i 120 kg, 195 cm i 118 kg – gabariti su dva UFC-ova gorostasa, Brocka Lesnara i Alistaira Overeema, koji će se 31. prosinca naći oči u oči na različitim stranama kaveza.

Ne treba uopće posebno naglašavati da se radi o najiščekivanijem meču godine kojim će američka promocija zaključiti i više nego uspješnu 2011. Izravan prijenos ovog spektakla iz Las Vegasa možete pratiti uživo na Fight Channel PPV-u (kanal 25, MaxTV).

Ima li boljeg izbora od Brocka Lesnara za dobrodošlicu Overeemu u najjaču svjetsku MMA organizaciju? Vjerojatno nema. Bivši prvak i američka kečerska super zvijezda, borit će se protiv donedavnog šampiona Strikeforcea, Dreama i zadnjeg K-1 GP prvaka. Bit će to i klasični okršaj grapplera i udarača, sudar dva borilačka svijeta. Svi se slažu da je Nizozemac svestraniji i tehnički potkovaniji, no svi su također itekako svjesni da je Lesnar nezaustavljiv ako vas sruši na pod i počne mlatiti svojim maljevima. Zbog svega ovoga, očekuje nas neizvjestan dvoboj koji je podijelio borilačku javnost. Dodatan motiv obojici je i izazivačka pozicija u teškoj kategoriji koja će pripasti pobjedniku. Čim se oporavi Junior dos Santos će staviti svoj pojas prvaka na kocku upravo ili protiv Lesnara ili protiv Overeema!

UFC 141 na rasporedu je u noći sa 30. na 31. prosinac u 04:00h iza ponoći, a možete ga uživo pogledati na Fight Channel PPV-u (25. kanal, MaxTV). Garantiramo vam 3 sata beskompromisne zabave i odličnih mečeva. Snimka priredbe raspoloživa je čitavu nedjelju 31.prosinca na istom kanalu.

Glavne borbe:

Brock Lesnar vs. Alistair Overeem

Nate Diaz vs. Donald Cerrone

Jon Fitch vs. Johny Hendricks

Alexander Gustafsson vs. Vladimir Matyushenko

Nam Phan vs. Jim Hettes

Uvodne borbe:

Junior Assuncao vs. Ross Pearson

Danny Castillo vs. Anthony Njokuani

Dong Hyun Kim vs. Sean Pierson

Jacob Volkmann vs. Efrain Escudero

Matthew Riddle vs. Luis Ramos

Manny Gamburyan vs. Diego Nunes

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI