Hrvatska senzacija uskoro u UFC-ovoj Kući slavnih!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.06.2014 09:39h Autor:

Pat Miletich

Američki borac hrvatskih korijena Pat Miletich, koji i ponosno nosi nadimak 'Hrvatska senzacija', definitivno spada među legendarnije borce danas najbolje MMA organizacije na svijetu.

UFC u svoju Kuću slavnih prima samo najbolje koji su zadužili ovaj sport, pa se trenutno tim članstvom mogu pohvaliti tek Royce Gracie, Ken Shamrock, Dan Severn, Randy Couture, Mark Coleman, Chuck Liddell, Charles “Mask” Lewis Jr., Matt Hughes, Tito Ortiz, Forrest Griffin i Stephen Bonnar.

No, pokrenuta je inicijativa da se tom elitnom društvu pridruži i Miletich, koji to kao prvi UFC-ov prvak u velter kategoriji i osvajač UFC-ovog velter turnira definitivno zaslužuje.

48-godišnji umirovljeni borac trebao bi postati član Kuće slavnih već početkom idućeg mjeseca. UFC Fan Expo koji će se održati 6. srpnja otkrio je kako je upravo primanje Mileticha u Kuću slavnih u rasporedu programa koji će se održati tog dana u Las Vegasu.

Miletich je svoju MMA karijeru zaključio s 29 pobjeda, sedam poraza i dva neriješena meča, a svoju titulu prvaka uspješno je branio četiri puta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI