“Hrvatska senzacija” otkrila kako je Matt Hughes završio pod vlakom

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.07.2017 14:38h Autor:

Miletich, Lawler i Hughes

Gostujući u poznatoj emisiji “The MMA Hour” kod Ariela Helwanija, MMA legenda i UFC veteran Pat Miletich je u ponedjeljak među ostalim otkrio i ekskluzivan podatak – da je upravo on analitičar koje je Showtime televizija angažirala umjesto odbačenog Helwanija na projektu boksačkog super meča između Floyda Mayweathera i Conora McGregora.

Trenutak u eteru kada je Miletich otkrio da je dobio angažman je bio pomalo bizaran i neugodan jer je upravo Helwani bio novinar kojem je taj posao prvotno pripadao. No, radi njegovog sukoba s UFC-om i Danom Whiteom koji tinja još od UFC-a 200 u srpnju 2016. godine, UFC je odlučio iskoristiti “svoje mišiće” te su inzistirali da se Helwanija makne prije nego što je uopće počeo i raditi.

No, meč između McGregora i Mayweathera nije jedino o čemu je dvojac u priličnog dugom i zanimljivom razgovoru diskutirao. S obzirom na blizak odnos između Mileticha i jedne druge MMA legende Matta Hughesa, “The Croatian Sensation” je gledateljima otkrio u kakvom je stanju bivši UFC prvak nakon teške prometne nesreće zbog koje je završio u komi. Miletich tvrdi da je Hughes sve bolje i da će se na koncu gotovo sigurno oporaviti 100 posto.

“Matt je stabilno i nema nikakvih slomljenih kostiju ili unutarnjih ozljeda. Ima neka mjesta koja su natučena, ali trenutačno su ga maknuli s respiratora. I dalje nije budan i ne komunicira s nama kao što bi htjeli, ali vidimo borbu u njemu”, oktrila je prije nekoliko dana Hughesova sestra što je ujedno i posljednja “službena informacija” koju je objavila obitelj o stanju bivšeg borca.

Miletich nije vidio svog prijatelja jer nikome nije dopušten pristup, no tvrdi da je Matt sve bolje i bolje.

“Iznenadio je sve doktore. Stvarno napreduje i trenutačno više nije u komi. Poboljšava se njegovo stanje. Bit će to dug put. Ali znate i sami da je svaka tako velika trauma glave dugotrajna i da proces opoavka traje”, otkriva Miletich.

Upitan u točnom scenariju zbog kojeg je uopće došlo do nesreće u kojem je vlak naletio na Hughesov automobil, Miletich odgovara:

“Čuo sam od jednog vlakovođe da je Matt stao na šljunčanoj cesti koja vodi do željezničkog prijelaza, a koji se nalazi na uzbrdici. Stao je i onda je pokušao brzo krenuti kako bi se uspeo i prošao preko tračnica ispred vlaka. Na selu nema osiguranih prijelaza, nema svjetala. Vidio je vlak, ali je pokušao biti brži od njega. Stvar je vjerojatno bila u gripu na gumama, nije uspio uhvatiti grip i gume su se vrtile na mjestu. Tako da nije uspio preći te ga je vlak udario sa suvozačeve strane. Nitko ga trenutačno ne smije posjetiti jer ga pokušavaju držati podalje od bilo kakvog stresa. Sto posto sam siguran da će se potpuno oporaviti”, zaključuje Miletich.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI