Hrvatska ponovno ima vrhunskog teškaša u UFC-u: Miočić nokautirao De Friesa za 43 sekunde!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.02.2012 08:54h Autor:

Stipe Miočić

Samo 43 sekunde trebale su Stipi Miočiću za nokaut te pobjedu i u drugom UFC nastupu.

Ovaj američko-hrvatski teškaš noćas je u Omahi, na UFC on Fuel priredbi, još jednom skrenuo pažnju javnosti na sebe jasno pokazavši kako Hrvatska i nakon Cro Copa ima sjajnog borca u teškoj diviziji najjače svjetske MMA promocije.

Miočić je već na samom startu dvoboja nokatirao Britanca Philipa de Friesa što mu je već osma pobjeda u do sada savršenoj profesionalnoj karijeri.

Doduše, Miočić je još jednom demonstrirao i neke kvalitete koje nije dobro često vidjeti kod vrhunskih boraca. Njegove nisko spuštene ruke i propusni gard, bile su slaba obrana za De Friesove krošee. Britanac je prvi u dva navrata točno pogodio direktno na bradu našeg borca, no umjesto da poklekne, Stipe je krenuo prema naprijed i u kontri je nokautirao De Friesa. Uzdrmao ga je jednim kratkim zadnjim direktom, nakon čega je uslijedila ubojita serija i dovršetak posla na podu snažnim udarcima koji su nokautirali Britanca.

“Istina je da su mi ruke bile spuštene. Trener mi je rekao da uđem u kavez i dam sve od sebe. Pogodio sam ga, osjetio sam krv i krenuo sam naprijed dovršiti posao. Ne znam što je sljedeće. Sve sam bolji i bolji i veselim se sljedećim nastupima”, izjavio je Miočić odmah nakon meča.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI