Hrgović nakon pobjede karijere: “Tko god, kad god! Ovo je poruka Hearnu, Joshui i svima na svijetu!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.05.2019 10:13h Autor:

Filip Hrgović

Nakon impresivne pobjedu protiv Gregorya Corbina, Filip Hrgović obratio se fanovima i potencijalnim protivnicima. Rekao je kako je ovom izvedbom poslao jasnu poruku svima na svijetu te je u svom stilu odbio prozivati potencijalne protivnike.

Odmah nakon fenomenalne pobjede, za koju mu je trebala tek jedna minuta, Filip je progovorio u ringu. Sve prisutne i budne zanimalo je što će reći poslije meča u kojem se zapravo nije stigao niti uznojiti.

“Ovo se događa u boksu. Gregory Corbin je sjajan boksač i hvala mu što je prihvatio ovaj meč. Ovdje sam da bih ostao. Hvala SAD-u, Marylandu, Eddieu Hearnu i timu Sauerland. Čast mi je bilo boriti se na ovoj sjajnoj priredbi”, prvo je što je Filip rekao odmah nakon meča, a onda je nastavio: “Niste imali vremena vidjeti najboljeg Filipa Hrgovića, no veselim se velikim mečevima i sjajnim protivnicima. Namjeravam fanovima u SAD-u pružiti sjajne borbe.”

Nakon toga je uslijedilo ono što će ga se vjerojatno pitati nakon svakog meča u kojem ostvari pobjedu. Riječ je o potencijalnim idućim protivnicima, gdje u prvi plan iskače Joe Joyce. Srebrni s OI u Riu napreduje jednakim koracima kao Hrgović, a njega osobno je spomenuo upravo glavni promotor ove priredbe.

“Rekao sam Eddieu Hearnu i timu Sauerland da sam spreman za bilo kojeg teškaša na svijetu”. samopouzdano je najavio Filip, a nešto slično je na to pitanje ponovio i u razgovoru za RTL televiziju: “Tko god, kad god. Ja se osjećam spreman za svakoga, unatoč tome što imam tek osam mečeva. To je poruka svima na svijetu, Eddieu Hearnu, Joshui, vama, svima. Kad god, gdje god, protiv bilo koga. To je moj život, sve sam dao za to i spreman sam na sve.”

Prije tog je za istu televiziju malo detaljnije prokomentirao meč.

“Hvala Bogu da je sve dobro završilo. Žao mi je zbog publike u dvorani i u Hrvatskoj što nije potrajalo dulje i što nisu dobili pravu borbu. No, u boksu se nekad dogodi da pravi udarac sjedne na pravo mjesto. Nije bitno koliko se jako udari, bitno je bilo da pogodim. On je krenuo prema meni, ja sam u tom trenutku pogodio. Poklopila se dvostruka sila i sve je dobro završilo. Za mene naravno, za njega ne.”

Debi u Americi dugo se čekao, a Filip ga je teško mogao odraditi bolje nego što je. Najavio je kako će idućih nekoliko mečeva također odraditi “preko bare”.

“Amerika je nešto posebno, ljudi su ovdje jednostavno opčinjeni boksom. Radujem se idućim nastupima u Americi i mislim da će me američka publika jako dobro prihvatiti. Borac sam koji voli borbu i koji baca puno udaraca, a oni takve boksača preferiraju”, objasnio je Filip, koji će se sad odmoriti, a onda uputiti u novi pripremni kamp. Već ovog ljeta možemo očekivati njegov novi ulazak u ring.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI