Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hospitalizirana djevojčica koju je McGregor pogodio limenkom u glavu | Fight Site

Hospitalizirana djevojčica koju je McGregor pogodio limenkom u glavu

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.08.2016 12:37h Autor:

Dave Sholler i Conor McGregor

Nekontrolirano ponašanje Conora McGregora nakon UFC 202 press konferencije rezultiralo je i time da je 12-godišnjakinja morala biti hospitalizirana zbog udarca limenkom u glavu.

To je novinara izjavio Diazov trening partner Chris Avila, koji će svoj UFC debi odradio na istom eventu. On je bio među ekipom koju je McGregor gađao, a iako mu nije žao zbog ponašanja sebe i svog tima, ispričao je nešto što smatra da se nije trebalo dogoditi.

“Ono što je Conor napravio bilo je pogrešno. Nije trebao bacati limenke te pogoditi dijete i druge osobe. Mi smo bacili boce s vodom, trebalo je ostati na bocama s vodom. Sestra mog prijatelja je pogođena limenkom Monstera u glavu. Odveli su je u bolnicu i nisam čuo što se dogodilo dalje. Znam da će biti dobro, no riječ je 12-godišnjoj djevojčici.”

Conor je uistinu pretjerao, odnosno ono ponašanje bilo je pomalo nevjerojatno i izgledao je potpuno izvan kontrole. Bolje da je sve to sačuvao za kavez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI