Horiguchi i Gaudinot potvrđeni za UFC 182

UFC 17.10.2014 19:05h Autor:

Kyoji Horiguchi

Japanska borilačka zvijezda u usponu, Kyoji Horiguchi, imati će svoj prvi pravi ozbiljniji ispit, kad se na UFC 182 eventu sastane s Louisom Gaudinotom, koji se vraća nakon suspenzije.

Prvi UFC-ov event planiran za 2015. godinu, UFC 182, dobio je jedno pojačanje na svoj program. Japanska zvijezda u usponu i član muha kategorije, Kyoji Horiguchi (14-1, 3-0 u UFC-u) sastati će se s jednim od najopasnijih UFC-ovih boraca u muha kategoriji, Louisom Gaudinotom.

Ovo će biti prvi pravi i teži ispit za Horiguchia, koji je do sada ostvario tri UFC pobjede, no nad borcima koji nisu unutar službenog rankinga. Inače, riječ je o 24-godišnjem borcu sjajnog skora, a čak deset od svojih 14 pobjeda ostvario je prekidom. Jedini poraz nanio mu je Masakatsu Ueda, bivši ONE FC prvak, većinskom odlukom, prije gotovo tri godine.

Gaudinot je član Top 10 poretka UFC-ove muha kategorije, a najveću pobjedu u karijeri ostvario je nad Johnom Linekerom, koji je trenutno samo jednu borbu od napada na UFC-ovu titulu. Ove je godine savladao Phila Harrisa, jednim od najljepših gušenja koje smo mogli vidjeti u posljednje vrijeme, no nakon toga je bio pozitivan na nedozvoljena sredstva, pobjeda je poništeno, a Gaudinot je zaradio suspenziju u trajanju od osam mjeseci.

UFC 182 na rasporedu je 3. siječnja iduće godine, prvi je UFC-ov event nakon nove godine, a predvode ga Jon Jones i Daniel Cormier.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI