Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Horcher o borbi s Khabibom: Kada ga dotaknem, neće mu se svidjeti | Fight Site

Horcher o borbi s Khabibom: Kada ga dotaknem, neće mu se svidjeti

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2016 18:34h Autor:

Darrell Horcher

Protivnik Khabiba Nurmagomedova iznenada je došao u UFC te ispred sebe ima priliku napraviti rezultat te automatski postati prepoznatljivo ime. Darrell Horcher pokušat će biti prvi čovjek koji je savladao “Orla”, a misli da zna kako će mu to uspjeti.

Ovaj 28-godišnji borac nadimka “Svetac” i profesionalnog skora 12-1 ima priliku pojaviti se gotovo niotkuda te osigurati sebi bolji život. Inače je riječ o zanimljivom momku, koji je bio priupitan da kaže nešto o sebi. Evo što je rekao:

“Darrell Horcher je pravi borac, ne samo u oktogonu, nego u svemu u životu. Kad se netko dolazi boriti protiv mene, ja povlačim liniju u pijesku i ako ju prijeđeš, borit ćemo se i nećeš dobro proći. Kada završimo, znat ćeš da si se borio, neovisno o tome kako će borba završiti i koliko će trajati. Moj protivnik i ja ćemo uvijek ponuditi uzbuđenje.”

Gotovo nitko mu ne daje šanse protiv Nurmagomedova, iako se Dagestanac vraća nakon dvije godine pauze. Horcher nije puno rekao o svom protivniku:

“Ne znam puno osobnih stvari o Khabibu, no znam da je agresivan grappler i eksplozivan udarač.”

No, zato je rekao nešto o načinu na koji se bori i kojim misli parirati bez konkurencije najtežem protivniku u svojoj dosadašnjoj karijeri:

“Ne postoji na svijetu borac koji može stajati i boriti se protiv mene. I ne postoji borac kojeg ja neću pogoditi. Cilj u ovoj borbi je ostati na nogama, udijeliti moje udarce te kvalitetne primiti one koji će me pogoditi. Ono što sam siguran za ovu borbu je da mu se neće svidjeti kada ga dotaknem, vidjet će kako snagu posjedujem.”

Optimističan momak, koji vjeruje da je spreman, unatoč malom vremenu za pripremu. No, hoće li mu biti dovoljno protiv borca kojeg mnogi smatraju najboljim na svijetu do 70 kilograma težine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI