Hooft: Nisam napustio Blackzilianse kako bih pokrenuo vlastiti tim

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2017 12:54h Autor:

Henri Hooft

Mračna su vremena za Blackzilianse. Kako je potvrdio Rashad Evans, poznati MMA tim iz Floride na rubu je raspada, a situaciji nije pomogao odlazak cijenjenog trenera Henrija Hoofta koji s najpoznatijim članovima tima do daljnjeg trenira u drugoj dvorani. No Hooft tvrdi da nije napustio Blackzilianse nakon šest godina kako bi pokrenuo vlasiti tim već se stvari tako čine izvana zbog spleta okolnosti.

Hooft je tim napustio zbog poslovnog neslaganja s vlasnikom Glennom Robinsonom, a budući da Blackziliansi mijenjaju dvoranu, u ovom trenutku nemaju adekvatan prostor za trening i neki treneri i borci su otišli raditi po drugim dvoranama.

“Nemam svoju dvoranu, nije se tako dogodilo”, rekao je Hooft za MMA Junkie Radio. “Nisam napustio Blackzilianse kako bih pokrenuo svoj tim, ili imao vlastitu dvoranu. Napustio sam Blackzilianse, a također nismo imali dvoranu za trening pa sam otišao u drugo mjesto gdje je su moji prijatelji otvorili dvoranu. Zove se Combat Club MMA i otišli smo trenirati tamo. I ja sam djelomični vlasnik dvorane, znači tako se dogodilo.

Nismo imali dvoranu za trening pa smo svi završili na drugom mjestu. Mislim da ako ikad budem imao tim, mislim da će se on formirati sam od sebe, ali zasada smo svi samo okupljeni u jednu grupu i treniramo. Kao što vidite, ja ponekad treniram ljude izvan grupe poput Luckea Rockholda, Dennisa Bermudeza, Ryana LaFlarea, Volim to raditi tako da to nije stvarno moj tim.”

Naravno da imam svoje borce koje treniram od samog početka, Anthony Johnson, Rashad Evans, Kamaru Usman, Michael Johnson, treniram puno ljudi. Svi treniramo u grupama i radimo svoju stvar, ali u ovom trenutku ja nemam svoj tim.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI