Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Hominick vs. Yagin, te Bocek vs. Wiman dodani na UFC 145 | Fight Site

Hominick vs. Yagin, te Bocek vs. Wiman dodani na UFC 145

UFC 04.01.2012 10:41h Autor:

Mark Hominick

Brzo se popunjava card za prvu kanadsku priredbu UFC-a u novoj godini. Američka promocija dodala je još dvije borbe; u lakoj kategoriji sastat će se Mark Bocek i Matt Wiman, a u perolakoj Mark Hominick i Eddie Yagin.

Hominick (MMA 20-10, 3-2 UFC) se nada trećoj sreći pred domaćom publikom jer posljednja dva nastupa u Torontu završio je porazima. Prvo je u borbi večeri izgubio odlukom od prvaka Josea Alda na UFC-u 129, da bi se potom našao na krivoj strani službeno najbržeg nokauta u UFC-ovoj povijesti kada ga je za samo 7 sekundi pobijedio Chang Sung Jung (UFC neslužbeno priznaje nokaut Duanea Ludwiga kao najbrži).

Bivši Tachi Palace Fight prvak u perolakoj kategoriji Eddie Yagin (15-5-1) nada se prvoj pobjedi u najjačoj MMA organizaciji, nakon što je u debiju na UFC-u 135 poražen na bodove od Juniora Assuncaa.

Mark Bocek (10-4 MMA, 6-4 UFC) u posljednjem je nastupu svladao Nika Lentza, no prethodno je gubio od najboljih u kategoriji – Frankieja Edgara, Bensona Hendersona i Jima Millera.

“Handsome” Matt Wiman (14-6 MMA, 8-4 UFC) u posljednjih pet nastupa u UFC-u ostvario je četiri pobjede.

Dosad potvrđene borbe za ufc 145:

Che Mills vs. Rory MacDonald

Ben Rothwell vs. Brendan Schaub

Mark Bocek vs. Matt Wiman

Mark Hominick vs. Eddie Yagin

Travis Browne vs. Chad Griggs

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI