Holm odgovorila kritičarima i najavila borbu do kraja godine

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.10.2016 23:49h Autor:

Holm vs. Ševčenko

Holly Holm je prije godinu dana uzela pojas UFC-ove bantam kategorije senzacionalnom pobjedom protiv Ronde Rousey. Za razliku od tadašnje UFC-ove “kraljice”, koja se povukla na godinu dana, Holm je tražila nove borbe i već u ožujku izgubila pojas protiv Mieshe Tate, a u srpnju izgubila i od Valentine Shevchenko.

Holm se priprema za povratak u oktogon, a najavljuje novu borbu već do kraja godine. Poručila je i da se ne ljuti što je Ronda dobila priliku boriti se za pojas već u prvoj borbi nakon povratka na UFC 207 u Las Vegasu. Mnogi su kritizirali Holm što nije, poput Ronde, čekala na pravu borbu, a ona im je odgovorila:

“To me iritira jer mnogi koji to govore nisu slušali ono što cijelo vrijeme govorim. Volim se boriti. Ne znam zašto ljudi misle da se borim zbog novca. To me izluđuje. Željela sam se boriti jer sam se htjela boriti, to nema veze s novcem niti razmišljam o borbama za veliku zaradu. To nije razlog što se borim. Uvijek se borim iz strasti i želim ostati takva”.

“Iskreno, nisam u poziciji da kažem sve što želim reći. Nisam imala dobre nastupe u posljednje dvije borbe, zato ne želim sjediti i pričati o tome što sam zaslužila. Nikada to nisam radila. Nisam ni najmanje ljuta zbog svega, samo moram nastaviti trenirati i pobijediti u sljedećoj borbi, tko god bude s druge strane. Sigurna sam da ćemo nešto dogovoriti u sljedećim tjednima”, rekla je Holm.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI