Holm odgovorila Cyborg: Testirana sam više puta od tebe! Uostalom, čista sam, mogu mi doći svaki dan!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2017 20:40h Autor:

Holly Holm

Holly Holm vrlo je brzo odgovorila Cris Cyborg na njene komentare o količini USADA testiranja. “Plačljivoj” Brazilki je odgovorila putem videa, a usput je pridodala svima dostupne dokaze prema kojima je ona testirana čak i više puta od nje.

Amerikanka je postavila video uz koji je ostavila komentar “potrošila sam minutu svog života na ovaj video”, a u kojem odgovara Cyborg upravo na način koji je ona tražila. Naime, Brazilka je zatražila od svojih fanova da odu na USADA stranice i provjere je li Holly Holm testirana jednak broj puta kao ona, a čini se kako to nije učinila sama, jer onda vjerojatno ne bi izašla s takvom izjavom. Naime, Holm je osim svog videa objavila i dvije fotografije s te stranice, na kojima se nalaze javni podaci o testiranju sportaša pod njihovom jurisdikcijom. Tamo je jasno navedeno kako je u posljednjem periodu Holm testirana devet, a Cyborg osam puta.

“Danas se dogodila situacija na društvenim mrežama, koju je započela Cyborg na račun njenih USADA testiranja. Također sam primijetila kako sam ja bila tema tih objava. Ne smeta mi ako ona misli promovirati našu borbu, no treba sagledati neke stvari. Treba otići na javne zapise koji se nalaze na USADA web stranici i provjeriti podatke. Ti podaci kažu da sam ja testirana devet, a ona osam puta. Meni to ne predstavlja apsolutno ništa, ja znam da sam ja čista i oni me mogu doći testirati svaki dan ukoliko žele. Ne tražim aplauz jer sam prošla doping testove. Ja ću tako nastaviti trenirati, a ona neke nastavi plakati i objavljivati lažne optužbe”, ukratko glasi ono što je Holm izjavila u videu.

Posebno je zanimljiv onaj dio kojim je odlučila bocnuti prema Brazilki, odnosno insinuirati kako kod nje vjerojatno postoji strah da svi ti silni testovi nešto ne pronađu. Što se tiče Holm, ona u svojoj dugogodišnjoj karijeri nikada nije imala problema s dopingom, za razliku od Brazilke, koja je već jednom pala na USADA testu, a kroz cijelu karijeru postoje sumnje mnogih fanovima kako njena snaga ne dolazi iz potpuno prirodnih izvora.

I’ve actually just wasted a minute of my life on this video.

Objavu dijeli Holly Holm (@hollyholm)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI