Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Holm o negodovanju publike prije velikog nokauta: Očekivala sam zvižduke, takva je bila taktika! | Fight Site

Holm o negodovanju publike prije velikog nokauta: Očekivala sam zvižduke, takva je bila taktika!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.06.2017 19:01h Autor:

Holly Holm

Holly Holm je prekinula niz od tri poraza na najbolji mogući način, nokautiravši Bethe Correiu “high kickom” u glavnoj borbi večeri UFC Fight Night 111 priredbe u Singapuru.

No unatoč spektakularnom nokautu koji je došao početkom treće runde publika nije bila zadovoljna s prvih deset minuta borbe te su u više navrata negodovali zbog nedostatka akcije. Čak je i sudac Marc Goddard u jednom trenutku zaustavio meč kako bi borkinje upozorio da moraju biti aktivnije.

Ipak, oprez i strpljenje su se bivšoj bantam prvakinji itekako isplatili, a na press konferenciji nakon borbe je objasnila da je zapravo i očekivala zvižduke s obzirom na taktiku koju su složili njezini treneri.

“Jedan od ciljeva za ovaj nastup mi je bio da borba ne izgleda neuredno”, rekla je Holm. “Njezin stil je često takav- želi se potući i napraviti nered. Ja nisam htjela nered, htjela sam da sve bude čisto. Zapravo, nisam ni zadovoljna s tim što sam dopustila da me udari nekoliko puta u drugoj rundi. Ali, htjela sam naći čisti udarac i sve napraviti kako treba. Taktika je bila da ništa ne požurujem i znali smo da bi publika mogla izviždati takvu strategiju. I kad sam čula zvižduke rekla sam si: ‘Ja se ovdje jedina borim, držat ću se taktike i izabrati pravi udarac.'”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI