Holm: Bilo je zadovoljstvo udarati Rondu u lice

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.11.2015 10:16h Autor:

Holly Holm

Holly Holm je na UFC-u 193 priredila jedno od najvećih iznenađenja u povijesti UFC i MMA borbi. Dotad nedodirljivu prvakinju Rondu Rousey nokautirala je tijekom druge runde i na spektakularan način zasjela na vrh bantam kategorije.

Holly Holm je potpuno nadvisila Rondu Rousey u stand-upu i kako je meč odmicao bilo je jasno da se Rousey nalazi u velikim problemima. Nije pronalazila odgovor na taktiku s kojom je Holm ušla u meč te je primala udarac za udarcem. Nakon meča je naglasila kako je osjećala veliko zadovoljstvo u trenucima kad su njeni udarci sjedali na pravo mjesto.

"Neću reći da ne volim udarati ljude u lice, ali to je samo dio ovog sporta. Svaki put kad pogodim udarac to je zadovoljstvo jer znam da sam napravila što trebam. To je poput partije šaha, znam da sam zadala dobar udarac i tako došla do željenog postignuća i bodovnog vodstva. Ne razmišljam na način da sam nekoga ozlijedila. To je poput nekog osjećaja zahvalnosti jer sam ostvarila što želim", izjavila je Holm.

Nakon meča odmah se počelo nagađati o mogućem revanšu.

"Ako želi revanš ja sam spremna na to. Ako si istinski prvak onda to napraviš. Daješ priliku za revanš. Naravno, za novi ću meč trenirati još jače i bolje jer znam da će se ona vratiti bolje pripremljena."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI