Holm poslala Rondu u bolnicu, White najavio revanš (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.11.2015 14:56h Autor:

Screenshot

Ronda Rousey je nakon poraza od Holly Holm završila u bolnici i nije se pojavila na službenoj pressici nakon borbe.

Holm je nokautirala Rondu u drugoj rundi lijevim high-kickom kakvog se ne bi posramio ni Cro Cop, a onda ju dovršila udarcima na tlu.

“Nokautirana je, usnica joj je rasječena i zato je prebačena u bolnicu na šivanje. Shrvana je zbog poraza, to je sve”, rekao je Dana White koji se pohvalio rekordnim eventom.

Na pitanje što je sljedeće, čelnik UFC-a odgovara: “Ne dogovaramo borbe odmah nakon eventa, ali revanš ima jako puno smisla, ljudi to žele vidjeti. Puno se toga sada promijenilo, borba sa Cyborg, i druge stvari koje smo htjeli izvesti…”, dodao je White.

Holm se odmah složila sa novom borbom, ali pitanje je hoće li i prije toga braniti pojas.

“Revanš ima smisla, itekako. Bila sam na strani gubitnika i htjela sam se osvetiti za poraz. Ronda zaslužuje revanš”, složila se Holm.

“Ovo su trenuci zbog kojih su borbe lude i zabavne. Joe Rogan mi je rekao da je ovo najveće iznenađenje u povijesti UFC-a. To je bila prava borba. Ronda se nikada nije borila protiv nekoga tko se tako bori sa distance, Holm ima četiri puta više borbi od Ronde, prvakinja je svijeta, to je bila prava borba, zato sam ju napravio”, kaže Dana White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI