Holly na TV šou demonstrirala kako je nokautirala Rondu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.11.2015 10:11h Autor:

Screenshot

UFC je prava marketinška mašina. Toliko dobro rade svoj posao da bi se običan MMA fan trebao zapitati radi li se o marketinškoj agenciji ili borilačkoj promociji. Granica je prilično tanka kada vidite u kakvu su reklamnu ofenzivu krenuli odmah nakon pobjede Holly Holm na UFC-u 193 protiv Ronde Rousey.

Nova "zlatna koka" ne silazi s malih ekrana, gostuje u svim najjačim američkim TV emisijama, neki bi rekli… iskače i "iz paštete".

Nakon što je proteklog vikenda gostovala kod slavnog Larryja Kinga, evo je već u ponedjeljak u šou "Kelly and Michael".

S obzirom da se radi o obiteljskoj emisiji i teme su bile takve. Upitana što se dogodilo na vaganju kada je došlo do iskrenja između nje i Ronde, bivša boksačka prvakinja odgovara…

"Kada sam je vidjela kako silazi s vage i ide prema meni, pomislila sam samo da mi ne prospe piće. To je piće kao zlato i služi za hidraciju organizma. Nemojmo to prosuti", našalila se Holm i dodala:

"Nisam mislila da će biti tako napeto, no bilo je zapravo zabavno. To me dodatno napalilo na meč."

Holm se još uvijek nije vratila u svoj rodni Albuquerque nakon što je osvojila pojas. Trenutačno je na turneji Los Angeles – Las Vegas – New York. Već smo na početku napomenuli da je cilj turneje što bolja promocija nove UFC prvakinje.

Kako bi se to i realiziralo, Holm je spremna na sve. Pa čak i na demonstraciju udarca kojim je nokautirala Rondu u studiju. Nasreću, nitko nije nastradao, no isplati se pogledati…

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI