Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Holly Holm želi se boriti protiv Cyborg u njenoj kategoriji | Fight Site

Holly Holm želi se boriti protiv Cyborg u njenoj kategoriji

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.12.2015 20:22h Autor:

Holly Holm i Mike Winkeljohn

U želji da se dobije priliku boriti barem jednom prije srpnja, Holly Holm je sve glasnija oko nekih vlastitih ideja, a posljednja je da bi se bila spremna boriti protiv Cristiane ‘Cyborg’ Justino. I to u njenoj kategoriji, perolakoj.

UFC-ova bantam prvakinja je već više puta izjavila kako joj ne odgovara čekanje do srpnja, odnosno da bi to utjecalo negativno po njenu karijeru i ritam u kojem je navikla trenirati i održavati borbe. No, organizacija je za sada čvrsta u svojoj odluci, odnosno nikako ne želi dovesti u pitanje održavanje revanša protiv Ronde Rousey.

Zato je Holm sad dobila ideju borbe koja ne bi ugrozila njen pojas prvakinje, a sigurno bi dovela do velikog interesa fanova. Zanima ju borba protiv Cyborg Justino, koja je potpisala predugovor s UFC-om, ali je nakon poraza Ronde Rousey odustala od spuštanja u bantam.

“Znam da UFC nema perolaku diviziju, no vjerujem kako bi se moglo tako nešto izvesti. Potpuno sam otvorena za tu opciju, jer već sam se borila u težim kategorijama tijekom moje boksačke karijere. Cyborg mi je jako draga i fantastična je borkinja. Ove sam je godine napokon upoznala i ona ima moju veliku podršku koju god odluku o karijeri da donese. Pa sam se tako i spremna boriti protiv nje u kojoj god kategoriji ona odluči”, izjavila je Holly o tom mogućem duelu.

Sumnjamo i kako će joj UFC ispuniti ovu želju, no jedno je sigurno. Holly neće odustati od zahtjeva za borbom u ožujku, protiv koga god to bilo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI