Holly Holm službeno postala dio Guinessove knjige rekorda

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.09.2016 15:10h Autor:

Holly Holm

Bivša boksačka i UFC svjetska prvakinja Holly Holm postala je dio Guinessove knjige rekorda i to kao drugi trenutno aktivni UFC član unutar nje.

Holm se u izdanju knjige za 2017. godini nalazi kao prva osoba koja je postala boksački i MMA svjetski prvak. 2006. godine postala je WBA prvakinja u velter kategoriji te je razne titule držala sve do 2013. godine, kad se u potpunosti prebacila na MMA.

UFC titulu osvojila je krajem prošle godine, kad je savladala Rondu Rousey, no nije ju uspjela niti jednom obraniti, tj. poražena je od Mieshe Tate u idućem nastupu. U srpnju je poražena od Valentine Ševčenko te se trenutno malo udaljila od samog vrha. Svoje mjesto u knjizi rekorda opisala je kroz status na društvenim mrežama:

“Ovo je nešto o čemu sam sanjala. Postati prva osoba koja je držala titulu u boksu i MMA-u. Upravo danas sam dobila knjigu i izuzetno sam ponosna. Ipak, bila bih još ponosnija da je titula i dalje kod mene. Ovo je podsjetnik da trebam nastaviti gurati prema naprijed. I dalje sanjam o uspjehu u svemu čime se bavim i to je jedini način kako znam živjeti. Nastavit ću učiti i napredovati te se pokušati ponovno naći na vrhu. Hvala svima koji me podržavaju.”

Drugi trenutni član UFC-a koji se nalazio u Guinessovoj knjizi rekorda je Dennis Bermudez, član perolake kategorije, koji najbrže na svijetu može popiti litru iscjeđenog limunovog soka. Čini nam se da je Hollyno postignuće ipak malo bolje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI