Holly Holm odbila borbu s Cris “Cyborg”

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2016 16:49h Autor:

Cristiane “Cyborg” Justino

Cris “Cyborg” nije ni došla u UFC, a već je izbjegavaju…

Holly Holm je od poslodavaca dobila poziv da priredi Cristiane “Cyborg” Justino dobrodošlicu u najjaču svjetsku promociju, no bivša bantam prvakinja je ponudu odbila. Kao razlog navodi se želja za revanšom s Mieshom Tate koja je na UFC-u 196 prošloga mjeseca gušenjem zaustavila Holm i preotela joj titulu iako je na bodove gubila borbu, sve do gušenja naravno.

“Trenutno nismo zainteresirani za tu borbu. Holm želi samo borbu s Mieshom”, rekao je menadžer Fresquez za Albuquerque Journal. Zatim je objasnio da su pregovori oko revanša već trebali započeti, ali prvakinja nije bila dostupna.

“Miesha je bila na odmoru u Australiji tako da smo se trebali naći s njom tek ovaj tjedan. Nadam se da ćemo u narednim tjednima znati nešto više”, dodao je.

UFC je dugo vremena planirao Invicta FC prvakinju dovesti u oktogon i organizirati povijesni superfight s Rondom Rousey, ali su planovi uvijek propali jer je “Cyborg” jednostavno preteška i nikad se nije spuštala u bantam, ako je to za nju uopće moguće. Svoj debi za promociju odradit će 14. svibnja na UFC 198 priredbi u Brazilu protiv Leslie Smith, ali na dogovorenoj kilaži.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI