Holly Holm: Ne želim osam mjeseci čekati Rondu Rousey, to bi me izbacilo iz uhodanog tempa

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.12.2015 20:36h Autor:

Holly Holm

Iako je Dana White rekao kako će iduća borba Holly Holm biti revanš protiv Ronde Rousey, novoj UFC-ovoj prvakinji se to ne sviđa, jer bi ju tolika pauza izbacila iz njenog uhodanog tempa te bi to moglo loše utjecati na njen nastup.

Ideja je da se taj revanš održi na UFC 200 eventu, koji dolazi u srpnju i bit će sigurno najveći i najjači UFC-ov event u povijesti organizacije. Upravo zato bi tamo organizacija htjela imati svoju superzvijezdu, odnosno tamo joj žele dati priliku da vrati pojas u svoje vlasništvo.

“Jedini problem oko te borbe je što se Ronda može boriti tek u srpnju, a ja ne želim čekati toliko dugo. To je čak osam mjeseci. Deset godina boksačke karijere sam održavala tempo od četiri borbi godišnje. Ovoliko dugo čekanje bi me izbacilo iz normale i utjecalo bi negativno na mene”, prokomentirala je tu mogućnost Holm.

Naravno da ta pauza ne bi dobro utjecala na nju. Uostalom, kad je potpisala za UFC, zbog problema s nekim ugovorima, nije uspjela nastupiti deset mjeseci te joj je UFC debi protiv Raquel Pennington vjerojatno najlošija borba u karijeri, u kojoj je jedva došla do pobjede. No, svjesna je da možda neće imati izbora.

“Revanš je normalna stvar, ali ja želim borbu između sada i tog datuma. Jednostavno mi je potrebno da ostanem aktivna. Postoji puno opcija koje se mogu provesti. No, u krajnjem slučaju, ako moram, strpiti ću se do UFC 200 eventa. Vidjet ćemo što će se dogoditi”, na kraju je ipak poslušno rekla Holly.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI