Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Holly Holm: Nadam se da nikad neću dobiti bonus za borbu večeri | Fight Site

Holly Holm: Nadam se da nikad neću dobiti bonus za borbu večeri

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.07.2015 20:26h Autor:

Holly Holm

Jedna od najozbiljnijih kandidatkinja za vrhu UFC-ove bantam divizije, Holly Holm, dala je jednu zanimljivu izjavu. Rekla je kako ne želi nikad osvojiti bonus za borbu večeri i to iz jednog jednostavnog razloga. Jer to znači da je i ona primila puno udaraca.

Nakon svojevrsnog zagrijavanje protiv Raquel Pennington, Holly Holm je ispred sebe dobila ozbiljniji ispit, u liku Marion Reneau. Mi smatramo kako ga je položila ocjenom odličan, no ona se s time ne bi složila. Komentirajući borbu rekla je:

"Nisam u potpunosti zadovoljna nastupom jer mislim kako sam puno više trebala ići naprijed. Mislim da sam puno ranije mogla slaviti i to prekidom. No, takav je moj stil. I kroz moju boks karijeru sam bila poznata po puno kretnje i rada nogu te čekanja prave prilike. To mi je donosilo rezultate pa sam tako i nastavila."

Ukoliko je ranije napala, borba je mogla biti zanimljiva, pa čak postati i borba večeri. No, zanimljivo je kako borba večeri nije ono što Holly zanima. Odnosno, pokušat će izbjeći naći se u takvoj situaciji.

"Više puta sam rekla ljudima kako se ne želim nikad naći u borbi večeri, jer to znači da sam primila previše udaraca. Želim nastup večeri, želim nokaut večeri, ali ne želim borbu večeri, jer to često znači da zapravo niti ne znaš tko je pravi protivnik. To znači da je borba bila strašno neizvjesna, a mene zanimaju samo dominantni nastupi", rekla je.

Holly je, ovisno o tome tko joj je iduća protivnica, možda i na samo jednu borbu od napada na UFC-ovu titulu. Bit će zanimljivo vidjeti koga je Sean Shelby odredio kao djevojku s kojom će se susresti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI