Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Holly Holm: Nadam se da će ovo svima biti poticaj(VIDEO) | Fight Site

Holly Holm: Nadam se da će ovo svima biti poticaj(VIDEO)

UFC 25.11.2015 10:00h Autor:

Holly Holm

Nakon što je nokautirala do tog trenutka nedodirljivu Rondu Rousey i osvojila naslov UFC prvakinje u bantam kategoriji, Holly Holm je gošća brojnih emisija.

Svi žele ugostiti u svojim emisijama novu UFC prvakinju Holly Holm, koja se našla u središtu pozornosti medija i ljubitelja MMA borbi, nakon što je svladala Rondu Rousey. Holm je zapravo na pravoj medijskoj turneji, a posljednji intervju dala je za Inside MMA gdje govorila kako se osjećala u trentku kad je postala prvakinja.

"U tom su trenutku emocije bile jake i plakala sam. Tada pomislite kako smo uspjeli. Rekli su mi da sam uspjela, ali ja mislim da smo svi uspjeli. Ne bih to mogla učiniti bez svoje ekipe. Postoji veza između nas i zbog toga sam zahvalna. Nikad ne želim uzimati stvari zdravo za gotovo.", izjavila je Holm.

"Nadam se da će to potaknuti i druge borkinje da vjeruju u sebe. Nadam se da će to potaknuti sve da prihvate priliku koja im se ukaže bez obzira na to što žele učiniti. Znam da svi u jednom trenutku moraju biti ranjivi. Dajte si priliku da isprobate što možete."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI