Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Holly Holm: Moj ultimativni cilj je Ronda Rousey | Fight Site

Holly Holm: Moj ultimativni cilj je Ronda Rousey

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.07.2015 20:58h Autor:

Holly Holm

Nakon sjajne pobjede nad Marion Reneau, Holly Holm ne namjerava dugo slaviti, nego se vratiti u dvoranu i raditi na onome što joj je ultimativni cilj, borbi protiv Ronde Rousey.

Tom je pobjedom Holly došla do profesionalnog skora 9-0, a posebno je dobar dojam ostavila njegova borbena kompletnost, koja se sve više ističe. Holly već neko vrijeme tvrdi kako nije samo stand up borkinja, a to sad sve više i dokazuje.

No, pobjedu nad Marion Reneau ne misli dugo slaviti, jer nju smatra samo jednim korakom prema onome zbog čega je i došla u UFC. Osvajanju pojasa UFC prvakinje u bantam kategoriji. Pojasa koji Ronda Rousey nevjerojatno sigurno drži.

"Ronda je ta koja drži pojas, pa ako će me se s nekim spominjati, želim da me se spominje u istim rečenicama s njom. Ona je moj ultimativni cilj, ona je ono što želim. Naravno, imam veliki respekt prema njoj, on je napravila pun za sve nas ostale. No, ja gledam na to da jednog dana budem tamo gdje je ona sada. Da ne razmišljam tako, trebala bih se upitati zašto se i bavim ovime", rekla je bivša svjetska boksačka prvakinja.

Nakon pobjede nad Reneau, Holly bi mogla doći u priliku nastupiti u borbi za izazivačicu, vjerojatno protiv Sarah Kaufman ili Amande Nunes, kako sad stvari stoje. A ova borba je prikazala bolji Holly nego u njenom debiju.

"Nisam opuštenija, no moram priznati da mi je drago što moja prva UFC borba ipak nije bila moja najbolja borba u karijeri", rekla je na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI