Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Holly Holm: Ženski MMA bi profitirao od Rondinog poraza | Fight Site

Holly Holm: Ženski MMA bi profitirao od Rondinog poraza

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.02.2015 21:11h Autor:

Holly Holm

Holly Holm vjeruje kako bi UFC-ova ženska bantam divizija profitirala od poraza Ronde Rousey.

"Nepobjedivi prvaci" ponekad mogu biti blagoslov, ali i prokletstvo za promociju za koju nastupaju. Prema Holminim riječima, ženski MMA bi profitirao ako bi se dokazalo da Ronda nije nepobjediva.

"Mislim da bi mnogo dobili Rondinim porazom," rekla je Holly za MMAFighting. "Kad nekom borcu ide dobro ili sruši onog najboljeg, svi pomisle: 'Ako to može i on, mogu i ja.'"

Rousey se profesionalno počela baviti MMA-jom 2011. i od onda je nepobjediva. U 10 mečeva je 10 puta slavila, s tim da nitko osim Mieshe Tate nije preživio prvu rundu. UFC skor joj je 4-0 i 4 puta je obranila naslov. Dana White je zbog nje uveo ženski MMA u svoju promociju.

"Ronda je prešla preko svake protivnice u diviziji," pojasnila je Holm. "Mislim da je nekako teško stajati nasuprot Rousey i misliti: 'Mogu li je stvarno pobijediti?' I stvarno moraš to vjerovati jer inače je nećeš moći pobijediti."

Holm razumije da je Ronda zaslužila sve pohvale zbog svega što je postigla, ali odbija misliti o njoj kao o nepobjedivoj.

"Biti će teško pobijediti je. U to nema sumnje. Ali je ne možete staviti na tron s kojeg je nitko ne može skinuti."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI