Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Holly Holm: Ako Ronda želi revanš, dat ću joj ga! | Fight Site

Holly Holm: Ako Ronda želi revanš, dat ću joj ga!

UFC 19.11.2015 13:12h Autor:

Holly Holm

Još se nije slegla prašina oko UFC 193 priredbe i brutalnog nokauta Ronde Rousey, a nova bantam prvakinja Holly Holm već je otvorena za revanš.

"Ako želi revanš i ako ga dogovore moram joj ga dati, tako to ide. Bila sam u obrnutoj situaciji, da sam nokautirana i onda dobila priliku za revanš i osvetu poraza. Znam da mi je bilo drago što sam dobila tu priliku i ako ste pravi prvak onda ćete to i napraviti, dat ćete protivniku revanš.

Naravno, trenirat ću još teže i bolje za iduću borbu jer znam da će se ona vratiti nabrijana", rekla je nova prvakinja.

Holm je slavila nakon pobjede, ali je i provjerila stanje svoje nokutirane protivnice. Rousey je završila borbu s rasječenom usnom i mogućim potresom mozga, zbog čega je poslana u bolnicu.

"Nikada ne želim ozlijediti ljude. Zasigurno želim pobijediti, ali ne želim da se nitko trajno ozlijedi", dodala je Holm.

Iako će Rousey vjerojatno dobiti priliku za revanš, bivša prvakinja je najavila pauzu, a ima i filmske obveze početkom iduće godine, tako da bi revanš mogli vidjeti tek na velikoj UFC 200 priredbi sredinom 2016. U međuvremenu, Miesha Tate koju su preskočili kao izazivačicu najlogičniji je izbor za iduću protivnicu Holm, koja kaže da joj je svejedno i spremna je boriti se s bilo kime.

"Svejedno mi je. Čitavu svoju karijeru nikada nisam birala s kim ili kad ću se boriti. Samo pokušavam iskoristiti prilike koje nailaze, ako kažu da se borim sada ili malo kasnije, sve je uredu, kako god žele, tvrdi Holm.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI