Holloway: Žao mi je Conora McGregora, ako je ono istina (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.12.2017 10:45h Autor:

Conor McGregor & Max Holloway

Nakon javnog treninga u srijedu, tradicionalno u tjednu velikog PPV eventa slijedi druženje s novinarima u četvrtak. Tamo su pripadnicima sedme sile na raspolaganju bile sve najveće zvijezde priredbe koja slijedi ovaj vikend u Las Vegasu.

U razgovoru za MMAFighting, UFC prvak u perolakoj kategoriji Max Holloway je otkrio kako se osjeća sjajno ovaj put dva dana prije ulaska u Octagon i kako je skidanje kilograma za sada prošlo dobro kao nikada do sada.

Upitan hoće li ovaj put krenuti žešće od samog početka meča, s obzirom da je u prvom meču protiv Jose Alda izgubio prve dvije runde prema sudačkim listama, šampion odgovara:

“Bilo je kako bilo, ne opterećujem se s tim. Uvijek volim biti dominantan i diktirati tempo meča. Nije išlo u pet rundi, nego u tri, na koncu se dignula jedna ruka u zrak, a to je bila moja. Tako da me briga za to, to je već prošlost. Rekao je da će ovaj put biti najbolji Aldo, nadam se da je spreman za mene. Znate da sam svaki meč sve bolji i bolji i da stalno napredujem. Nadam se da ne očekuje da ću biti isti borac kao i tada. Neka priča, ali najbitnije je ono u Octagonu…”

Prati li događanja oko Conora McGregora, borca koji ga je pobijedio prije par godina, ali čiji pojas on sada ima u vlasništvu?

“Ludo je. Ne znam je li sve istinito. Mediji su mediji. Žao mi je dečka, ako je to istina. Ako nije, svaka mu čast. Ne želiš vidjeti da se tako nešto događa borcu koji je toliko visoko došao i toliko je mlad. Želim mu sve najbolje…”, zaključuje Havajčanin.

Čitav razgovor pogledajte u VIDEU:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI