Holloway uskočio protiv Corassania u Švedskoj

UFC 28.08.2014 22:04h Autor:

Max Holloway

Poznata je sunaslovna borba švedskog Fight Nighta, nakon što je UFC pronašao novog protivnika Akira Corassania. To je Max Holloway, koji je u subotu došao do svoje treće pobjede u nizu.

UFC je proteklih tjedan dana proveo u traženju novog borca za sunaslovnu borbu Fight Night 53 eventa u Stockholmu. I pronašli su ga, nakon što je Max Holloway (10-3, 6-3 u UFC-u) u subotu savladao Claya Collarda te rekao da je odmah spreman za novu borbu i napad na vrh.

Hollowayu je to bila treća pobjeda u nizu, a u sve tri borbe je do pobjede došao prekidom. Corassani (12-4, 3-1 u UFC-u), koji se prvobitno trebao boriti protiv Chan Sung Junga, će tako dobiti manje atraktivnog protivnika, no također vrlo opasnog protivnika te mladog borca koji svakom borbom sve više napreduje.

Hollowayu će to biti četvrta borba ove godine, i po tome je najaktivniji borac UFC-a, uz Donalda Cerronea, koji će tjedan prije njega, na UFC 178 eventu, također odraditi svoju četvrtu borbu u ovoj godini. Holloway je već jednom odradio četiri borbu u godinu dana, bilo je to 2012. godine, godine u kojoj je i debitirao u najjačoj svjetskoj organizaciji, kao 20-godišnjak.

UFC Fight Night 53 predvodi borba Gunnara Nelsona i Ricka Storya, a na rasporedu je 5. listopada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI