Holloway se napokon oglasio o svom zdravstvenom stanju (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.07.2018 09:33h Autor:

Max Holloway

I dalje se ne zna što je bio uzrok otkazivanja nastupa Maxa Hollowayja na UFC-u 226. Dva tjedna nakon što je prvak u perolakoj kategoriji morao tek nekoliko dana prije ulaska u Octagon otkazati nastup radi zabrinjavajućih simptoma, liječnici i dalje ne znaju što mu je.

Holloway i njegov tim se u međuvremenu nisu oglašavali, a niti UFC nije davao nikakve novosti vezane za dijagnozu “Blesseda”. U četvrtak smo ipak saznali da se Hollowayja i dalje podvrgava testiranjima, ali još uvijek nemamo dijagnozu. Prvak je, naime, preko službenog Twittera izvijestio o tome da se osjeća bolje…

“Vratio sam se u SAD da bih odradio još pregleda. Hvala UFC-u i liječnicima zbog toga što mi pomažu u ovom procesu kako bi zajedno shvatili što se događa. Počinjem se osjećati bolje”, stoji u kratkom “tvitu” uz koji je Holloway objavio fotografiju sebe na stolu za preglede u liječničkoj ordinaciji.

Podsjećamo kako je menadžerski tim Maxa Hollowayja nakon odustajanja od meča protiv Briana Ortege medijima poslao priopćenje u kojem su ustvrdili da Max ima simptome potresa mozga kao što su gutanje riječi, bljeskove pred očima i slično.

Posljednjih dana se u kuloarima pojavila informacija da je Holloway prilikom skidanja kilograma doživio blaži moždani udar, no vijest nikada nije potvrđena niti je objavljena od strane ozbiljnijeg medija. U među vremenu smo čuli i intervju predsjednika UFC-a Dane Whitea koji je otkrio kako je možda došlo do “trovanja vodom”.

Ovo je treći otkaz za redom koji se dogodio Hollowayju uoči njegovih velikih mečeva. Jednom je odustajanju od nastupa kumovala ozljeda (UFC 222), zatim su mu UFC-ovi liječnici zabranili nastup na UFC-u 223 jer su procijenili da bi daljnim skidanjem kilograma ugrozio zdravlje, a onda se dogodio UFC 226.

I to samo jedan dan nakon što je pobijedio u Fighters Only MMA nagradama za 2017. godini u izboru “Borca godine”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI